Ingredienser
- 3 dl. sesamfrø
- 500 gr. jordskokker
- 3 stk. æg
- 2 spsk. Fiber HUSK
- 2 spsk. chiafrø
- 3 spsk. kokosmælk
- Revet citronskal af ca. ½ citron
- Salt · 1 tsk. bagepulver
- Evt. 1 tsk. xanthan gum
- KRosmarin (tørret eller frisk)

Sådan gør du
Skræl jordskokker og kog dem møre Blend sesamfrø til mel Tilsæt derefter de kogte jordskokker, kokosmælk, æg, fiber HUSK, salt, citronskal og blend igen Til sidst tilsætter du bagepulver, og evt. xanthan gum og kører lidt igen Fyld massen i en firkantet eller rund form beklædt med bagepapir – brødet skal være ca. 2-3 cm høj Top med rosmarin og bag brødet i ca. 45 min ved 175 grader Brødet køles af på rist inden det skæres.