Du er med til at plante 1 mio. træer

Når du vælger Solaray, bidrager du til klima-initiativer, som for eksempel at rejse ny skov

Vores smukke planet har brug for lunger – og hver gang du spiser din Spektro eller Mega B-Stress bidrager du sammen med millioner af andre Solaray-brugere over hele kloden til nødvendig førstehjælp i form af nye CO2 opslugende skovarealer. 

Træer er nemlig en del af svaret på klimaændringer, og Solaray har indgået partnerskab med organisationen One Tree Planted om at plante ikke færre end en million træer inden 2025. For at levere tilbage til den jord, som så gavmildt har leveret urter, rødder, mineraler og vitaminer fra sine naturreserver. 

Initiativet er blot et af flere intiativer, som er sat i gang omkring Solaray og en række andre globale brands, herunder KAL, der er samlet under paraplyen Better Being Co. 

Genanvendelig plast

Også andre klimaintiativer er du engageret i, uden at skulle gøre andet end vælge regnbuen. Som vi lancerede sidste år, er Solarays dåser nu produceret af genanvendt og genanvendelig plast. I USA, hvor Solaray produceres, består 20% af den plastik, der anvendes nu af plastik, der stammer fra egne genanvendte dåser og andelen vokser støt.

Selvom det ikke lyder af meget, er produktionen i Utah i færd med at omstille til blandt andet solenergi, som man sigter mod vil udgøre 10% af energiforbruget inden for de næste par år.