Du behøver kun 1 kapsel

Ny Omega 3 fra Solaray er udvundet af den lille, sølvgrå, plankton-spisende ansjos. Den lever nederst i fødekæden...

Den ny Omega 3 fra Solaray er ren fiskeolie udvundet af vildtlevende ansjoser, der er en lille saltvandsfisk, der lever sit fiskeliv allernederst i fødekæden, hvor den gnasker plankton dagen lang. Det attraktive ved ansjos er, at den ret hurtigt bliver spist af større artsfæller – og det gør, at selvom ansjosen tilhører kategorien ”fede fisk”, er den ikke så eksponeret for tungmetaller og anden forurening fra verdenshavene, som fisk længere oppe i fødekæden.

DHA+EPA

Fælles for de 140 forskellige typer af ansjoser, man anslår findes over det meste af kloden, er, at de er sprængfulde af Omega 3. Bare 1 kapsel Solaray Omega 3 til et måltid er nok til at dække det daglige behov. 1.200 mg fiskeolie giver nemlig 360 mg EPA og 240 mg DHA, hvor den gavnlige effekt opnås allerede ved 250 mg EPA+DHA.

EPA og DHA bidrager i de nævnte mængder til normal hjertefunktion. 


Omega 3 fra vildtlevende fisk (Ansjoser) – 360 mg EPA og 240 mg DHA per 1 kapsel.

EPA og DHA er forkortelser af docosa-hexaensyre (DHA) og eikosa-pentaensyre (EPA). Begge er de “langkædede” omega-3 fedtsyrer, der primært fås fra fede fisk. Andre produkter hos Solaray / KAL / Natur Energi med EPA og DHA er:

All Omega

All Omega giver 1.200 mg olie per kapsel – heraf 550 fiskeolie. Med 2 kapsler dagligt får du 330 mg EPA + DHA .¨

Ultra Omega

Ultra Omega er KAL’s bud på en 3-i-en essentiel fedtsyre med olie fra Hjulkrone, Hørfrøolie og fiskeolie. Hjulkroneolie indeholder bl.a. de flerumættede fedtsyrer gamma-linolensyre (GLA) og linolsyre. 2 kapsler Ultra Omega 3-6-9 indeholder 240 mg EPA+DHA.

KrilliVita

KrilliVita er Natur Energi’s Krill-produkt. Krill er det norske ord for hvalføde. De kaldes også lyskrebs og er rejelignende små krebsdyr. 2 kapsler KrilliVita 2 kapsler giver 259 mg EPA +DHA

Vidste du i øvigt?

At Krill udgør den største biomasse på Jorden …. og at selve navnet betyder “hval mad” på norsk.

I de seneste år er krill olie blevet anerkendt som et godt alternativ til fiskeolie. Det skyldes bl.a. indholdet af omega 3 fedtsyrerne DHA og EPA, i kombination med deres naturlige indhold af Astaxanthin og fosfolipider.