Tel: 4816 1213
  • Velkommen
  • Produkter 
    • Produktoversigt
    • Produktbehov
  • Blog
  • Feel Good 
    • Book en tid
    • Ha' det godt
  • Natur Energi 
    • Om os
    • Nyhedsbrev
    • Solaray
    • KAL
    • Facebook
    • Instagram
    • Find forhandler
    • Persondata
    • Om Cookies
  • …  
    • Velkommen
    • Produkter 
      • Produktoversigt
      • Produktbehov
    • Blog
    • Feel Good 
      • Book en tid
      • Ha' det godt
    • Natur Energi 
      • Om os
      • Nyhedsbrev
      • Solaray
      • KAL
      • Facebook
      • Instagram
      • Find forhandler
      • Persondata
      • Om Cookies
Tel: 4816 1213
  • Velkommen
  • Produkter 
    • Produktoversigt
    • Produktbehov
  • Blog
  • Feel Good 
    • Book en tid
    • Ha' det godt
  • Natur Energi 
    • Om os
    • Nyhedsbrev
    • Solaray
    • KAL
    • Facebook
    • Instagram
    • Find forhandler
    • Persondata
    • Om Cookies
  • …  
    • Velkommen
    • Produkter 
      • Produktoversigt
      • Produktbehov
    • Blog
    • Feel Good 
      • Book en tid
      • Ha' det godt
    • Natur Energi 
      • Om os
      • Nyhedsbrev
      • Solaray
      • KAL
      • Facebook
      • Instagram
      • Find forhandler
      • Persondata
      • Om Cookies

Blomkål med "linseæg"

Kærlig hilsen Grøntsagsnørderne

Ingredienser: 

  • 2 dl. røde linser 
  • 1 spsk parmasanost 
  • Olivenolie 
  • Salt 
  • Hvidløg og evt. lidt chili 
  • Blomkål 
  • 1 håndfuld rucola 
  • 1 håndfuld ærter 
  • 1 spsk ristede solsikkekerner 
  • 2 spsk olivenolie 
  • Evt. parmasan eller gærflager

Sådan gør du: 

  • Kog linserne godt og lad dem køle lidt. 
  • Bland de øvrige ingredienser i og form massen med en spiseske til "æg". 
  • Kog/blancher blomkålen let - skal ikke være blød. Blend rucola, ærter ristede solsikkekerner og olivenolie. 
  • Vend pestoen sammen med blomkål.

Nydes i godt selskab :)

Previous
Raw-gulerods-islagkage
Next
Kernebrød med grøntsager
 Return to site
All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK