Tel: 4816 1213
  • Velkommen
  • Produkter 
    • Produktoversigt
    • Produktbehov
  • Blog
  • Feel Good 
    • Book en tid
    • Ha' det godt
  • Natur Energi 
    • Om os
    • Nyhedsbrev
    • Solaray
    • KAL
    • Facebook
    • Instagram
    • Find forhandler
    • Persondata
    • Om Cookies
  • …  
    • Velkommen
    • Produkter 
      • Produktoversigt
      • Produktbehov
    • Blog
    • Feel Good 
      • Book en tid
      • Ha' det godt
    • Natur Energi 
      • Om os
      • Nyhedsbrev
      • Solaray
      • KAL
      • Facebook
      • Instagram
      • Find forhandler
      • Persondata
      • Om Cookies
Tel: 4816 1213
  • Velkommen
  • Produkter 
    • Produktoversigt
    • Produktbehov
  • Blog
  • Feel Good 
    • Book en tid
    • Ha' det godt
  • Natur Energi 
    • Om os
    • Nyhedsbrev
    • Solaray
    • KAL
    • Facebook
    • Instagram
    • Find forhandler
    • Persondata
    • Om Cookies
  • …  
    • Velkommen
    • Produkter 
      • Produktoversigt
      • Produktbehov
    • Blog
    • Feel Good 
      • Book en tid
      • Ha' det godt
    • Natur Energi 
      • Om os
      • Nyhedsbrev
      • Solaray
      • KAL
      • Facebook
      • Instagram
      • Find forhandler
      • Persondata
      • Om Cookies

Gluten- og sukkerfri roulade

Kærlig hilsen Grøntsagsnørderne

Ingredienser

  • 4-5 stk æg alt efter størrelse
  • 1 dl sukrin evt. mere el. mindre efter smag
  • 60 gram fuldkornsrismel
  • 40 gram kartoffelmel
  • 1 håndfuld valnødder lille håndfuld
  • 1 håndfuld mandler lille håndfuld
  • 1 håndfuld hasselnødder lille håndfuld
  • Vanilje
  • 1 tsk bagepulver med lille top
  • knivspids salt
  • 2-3 stk bananer
  • 1 glas sukkerfri jordbærmarmelade eller lav selv en marmelade.
  • 1 brik soya cuisine el. alm. fløde

Sådan gør du

  • Pisk æg i ca. 4-5 min. til det er en tyk masse.
  • Tilsæt sukrin og pisk lidt mere.
  • Si mel, vanilje, bagepulver og salt i en skål og bland.
  • Vend el. rør forsigtig æggemassen i melblandingen.
  • Fordel det ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Hak nødderne og drys dem ud over dejen.
  • Bages i ca. 10 min ved 180° – hold øje med den.
  • Tag den ud af ovnen og vend den over på et stykke bagepapir……kom et fugtigt viskestykke ovenpå…….efter et par minutter er bagepapiret nemt at fjerne.
  • Smør sukkerfri marmelade på hele bunden og drys med hakket mørkt chokolade….du kan også smøre bunden med sukkerfri choko-smørepålæg.
  • Kom hele bananer langs hele den side du ruller fra (du kan evt. smøre bananerne med lidt citronsaft blandet med lidt vand, så de ikke bliver brune, men det plejer de ikke at nå, inden den er væk herhjemme 😉
  • Rul nu bunden om bananerne.
  • Pisk fløden og smag til med sukrin og vanilje…….pynt kagen med flødeskummet og jordbær.

Previous
Gammel eller blot ældre ...?
Next
Aldring set lidt udefra
 Return to site
All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK