En dejlig lun grød i den kolde tid fra Grøntsagsnørderne. Og så får du oveni hatten spist grønt på samme tid 😉
Ingredienser
- 200 gr. hokkaido græskar
- Ca. 1½ dl. quinoa flager (eller havregryn)
- Kanel
- Kardemomme
- Stødt ingefær
- Lidt salt
- Revet skal af appelsin og citron

Sådan gør du
- Rens græskar og skær den i tern. Du kan sagtens beholde skrællen på, men så skal de koges lidt længere tid.
- Kog græskaren helt mør og gerne bløde
- Når græskaren er færdigkogt, tilsætter du quinoa
- Fyld evt. ekstra vand i gryden – græskar og quinoa skal være helt dækket af vand
- Kog indtil grød konsistens og smag derefter til med krydderier og skal fra citron/appelsin
- Top grøden med bær, frugt, nødder og måske en klat smør eller nøddesmør. Her er grøden også overhældt med lidt mandeldrik.