Tel: 4816 1213
  • Velkommen
  • Produkter 
    • Produktoversigt
    • Produktbehov
  • Blog
  • Feel Good 
    • Book en tid
    • Ha' det godt
  • Natur Energi 
    • Om os
    • Nyhedsbrev
    • Solaray
    • KAL
    • Facebook
    • Instagram
    • Find forhandler
    • Persondata
    • Om Cookies
  • …  
    • Velkommen
    • Produkter 
      • Produktoversigt
      • Produktbehov
    • Blog
    • Feel Good 
      • Book en tid
      • Ha' det godt
    • Natur Energi 
      • Om os
      • Nyhedsbrev
      • Solaray
      • KAL
      • Facebook
      • Instagram
      • Find forhandler
      • Persondata
      • Om Cookies
Tel: 4816 1213
  • Velkommen
  • Produkter 
    • Produktoversigt
    • Produktbehov
  • Blog
  • Feel Good 
    • Book en tid
    • Ha' det godt
  • Natur Energi 
    • Om os
    • Nyhedsbrev
    • Solaray
    • KAL
    • Facebook
    • Instagram
    • Find forhandler
    • Persondata
    • Om Cookies
  • …  
    • Velkommen
    • Produkter 
      • Produktoversigt
      • Produktbehov
    • Blog
    • Feel Good 
      • Book en tid
      • Ha' det godt
    • Natur Energi 
      • Om os
      • Nyhedsbrev
      • Solaray
      • KAL
      • Facebook
      • Instagram
      • Find forhandler
      • Persondata
      • Om Cookies

Græskargrød

Grøntsagsnørderne

En dejlig lun grød i den kolde tid fra Grøntsagsnørderne. Og så får du oveni hatten spist grønt på samme tid 😉

Ingredienser

  • 200 gr. hokkaido græskar
  • Ca. 1½ dl. quinoa flager (eller havregryn)
  • Kanel
  • Kardemomme
  • Stødt ingefær
  • Lidt salt
  • Revet skal af appelsin og citron

Sådan gør du

  • Rens græskar og skær den i tern. Du kan sagtens beholde skrællen på, men så skal de koges lidt længere tid.
  • Kog græskaren helt mør og gerne bløde
  • Når græskaren er færdigkogt, tilsætter du quinoa
  • Fyld evt. ekstra vand i gryden – græskar og quinoa skal være helt dækket af vand
  • Kog indtil grød konsistens og smag derefter til med krydderier og skal fra citron/appelsin
  • Top grøden med bær, frugt, nødder og måske en klat smør eller nøddesmør. Her er grøden også overhældt med lidt mandeldrik.
Previous
Functional foods
Next
Velkommen til Grøntsagnørderne
 Return to site
All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK