Tel: 4816 1213
  • Velkommen
  • Produkter 
    • Produktoversigt
    • Produktbehov
  • Blog
  • Feel Good 
    • Ha' det godt
  • Natur Energi 
    • Om os
    • Nyhedsbrev
    • Solaray
    • KAL
    • Facebook
    • Instagram
    • Find forhandler
    • Persondata
    • Om Cookies
  • …  
    • Velkommen
    • Produkter 
      • Produktoversigt
      • Produktbehov
    • Blog
    • Feel Good 
      • Ha' det godt
    • Natur Energi 
      • Om os
      • Nyhedsbrev
      • Solaray
      • KAL
      • Facebook
      • Instagram
      • Find forhandler
      • Persondata
      • Om Cookies
Tel: 4816 1213
  • Velkommen
  • Produkter 
    • Produktoversigt
    • Produktbehov
  • Blog
  • Feel Good 
    • Ha' det godt
  • Natur Energi 
    • Om os
    • Nyhedsbrev
    • Solaray
    • KAL
    • Facebook
    • Instagram
    • Find forhandler
    • Persondata
    • Om Cookies
  • …  
    • Velkommen
    • Produkter 
      • Produktoversigt
      • Produktbehov
    • Blog
    • Feel Good 
      • Ha' det godt
    • Natur Energi 
      • Om os
      • Nyhedsbrev
      • Solaray
      • KAL
      • Facebook
      • Instagram
      • Find forhandler
      • Persondata
      • Om Cookies

Kanelkage

Kærlig hilsen Grøntsagsnørderne

Lækker opskrift fra Grøntsagsnørdernes køkken:

Ingredienser

  • 1-2 dl Sukrin Gold – smag til
  • 500 gram kogt jordskokker
  • 100 gram smør – smeltet
  • 3 tsk kanel
  • 200 gram boghvedemel
  • 2 dl. kefir el. plante yoghurt el. A38
  • 2 tsk bagepulver evt. 1 tsk natron og 1 tsk bagepulver
  • lidt salt

Glasur

  • 40 gram smør – smeltet
  • 1 dl sukrin melis – el. alm flormelis
  • 2 spsk Kaffe – færdiglavet
  • Lidt vanilje
  • 1 spsk kakaopulver

Sådan gør du

  • Smelt smørret og mix det med sukrin og kogte jordskokker.
  • Tilsæt resten af ingredienserne til kagen og pisk godt med elpisker el. foodprocessor.
  • Kom dejen i en smurt form.
  • Bages ved 195° i ca. 30 min.
  • Lad kagen køle af.
  • I en gryde blandes ingredienserne til glasuren – ved lav varme, mens der røres.
  • Når det hele er smeltet og ensartet, hældes det over kagen og køles.
Previous
Kosttilskud
Next
Huden er din forandringsparate overfrakke
 Return to site
All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK