Lækker opskrift fra Grøntsagsnørdernes køkken:
Ingredienser
- 1-2 dl Sukrin Gold – smag til
- 500 gram kogt jordskokker
- 100 gram smør – smeltet
- 3 tsk kanel
- 200 gram boghvedemel
- 2 dl. kefir el. plante yoghurt el. A38
- 2 tsk bagepulver evt. 1 tsk natron og 1 tsk bagepulver
- lidt salt
Glasur
- 40 gram smør – smeltet
- 1 dl sukrin melis – el. alm flormelis
- 2 spsk Kaffe – færdiglavet
- Lidt vanilje
- 1 spsk kakaopulver

Sådan gør du
- Smelt smørret og mix det med sukrin og kogte jordskokker.
- Tilsæt resten af ingredienserne til kagen og pisk godt med elpisker el. foodprocessor.
- Kom dejen i en smurt form.
- Bages ved 195° i ca. 30 min.
- Lad kagen køle af.
- I en gryde blandes ingredienserne til glasuren – ved lav varme, mens der røres.
- Når det hele er smeltet og ensartet, hældes det over kagen og køles.