Ingredienser
- 450 gram blomkål
- 3 dl boghvedemel du kan sagtens bruge andre typer mel.
- 4 stk æg · ½ dl gærflager eller ost
- 1 spsk loppefrøskaller
- 2 spsk olie
- salt & peber
- evt. krydderier

Sådan gør du
- Rens, del og skyl blomkålen.
- Kom det i en foodprocessor og kør til det er blevet til blomkålsris.
- Kom de resterende ingredienser i og kør til det er blandet godt.
- Kom det ud på en bageplade med bagepapir og fordel det ud på hele pladen.
- Bag ved ca 195° i ca. 20-25 minutter. Hold øje med den. Tag den ud af ovnen, vend den om på et andet stykke papir og læg evt. et fugtigt viskestykke over.
Fjern bagepapiret og du er nu klar til at komme fyldet på. Her er til denne valgt:
- sødekartoffel humus (se opskriften her)
- serranoskinke
- frisk grønkål
- Rul den nu sammen og servere evt. med en salat.