Tel: 4816 1213
  • Velkommen
  • Produkter 
    • Produktoversigt
    • Produktbehov
  • Blog
  • Feel Good 
    • Book en tid
    • Ha' det godt
  • Natur Energi 
    • Om os
    • Nyhedsbrev
    • Solaray
    • KAL
    • Facebook
    • Instagram
    • Find forhandler
    • Persondata
    • Om Cookies
  • …  
    • Velkommen
    • Produkter 
      • Produktoversigt
      • Produktbehov
    • Blog
    • Feel Good 
      • Book en tid
      • Ha' det godt
    • Natur Energi 
      • Om os
      • Nyhedsbrev
      • Solaray
      • KAL
      • Facebook
      • Instagram
      • Find forhandler
      • Persondata
      • Om Cookies
Tel: 4816 1213
  • Velkommen
  • Produkter 
    • Produktoversigt
    • Produktbehov
  • Blog
  • Feel Good 
    • Book en tid
    • Ha' det godt
  • Natur Energi 
    • Om os
    • Nyhedsbrev
    • Solaray
    • KAL
    • Facebook
    • Instagram
    • Find forhandler
    • Persondata
    • Om Cookies
  • …  
    • Velkommen
    • Produkter 
      • Produktoversigt
      • Produktbehov
    • Blog
    • Feel Good 
      • Book en tid
      • Ha' det godt
    • Natur Energi 
      • Om os
      • Nyhedsbrev
      • Solaray
      • KAL
      • Facebook
      • Instagram
      • Find forhandler
      • Persondata
      • Om Cookies

Raw-gulerods-islagkage

Kærlig hilsen Grøntsagsnørderne

ADVARSEL! Denne kage er afhængighedsskabende 🙂

Så lav evt. en dobbelt op portion, så du kan gemme lidt i fryseren, til andre dage hvor du craver efter noget sødt...

Ingredienser

BUND:

  • 50 gr. gulerod
  • 150 gr. usvovlede abrikoser
  • 50 gr. mandler
  • 50 gr. valnødder
  • 1 spsk. kokosolie
  • 1 tsk. kanel
  • 1 tsk. kardemomme
  • ½ tsk. ingefærpulver
  • Knivspids muskat
  • 1 spsk. kokosfibre

IS:

  • 50 gr. cashewnødder
  • 1 dl. kokosmælk (den fede del)
  • 1-2 spsk. fibersirup (smag hvor sød du gerne vil have isen)
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 2 spsk. smeltet kokosolie

Sådan gør du

  • Læg cashewnødderne i blød dagen inden du vil lave kagen
  • Kør alle ingredienser til bunden i foodprocessor – vent med at tilsætte nødderne til sidst, da dejen gerne må være lidt crunchy
  • Tryk dejen ud i en form beklædt med bagepapir og sæt på køl
  • Blend de udblødte cashewnødder med alle de andre ingredienser til isen
  • Hæld den flydende is-masse over bunden og sæt kagen i fryseren til isen er helt frossen
  • Is-lagkagen bør tages op af fryseren lidt tid før den skal spises
  • Pynt evt. kagen med smeltet chokolade inden servering

Previous
Vegansk blomkåls-/ kartoffelsalat
Next
Blomkål med "linseæg"
 Return to site
All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK