ADVARSEL! Denne kage er afhængighedsskabende 🙂
Så lav evt. en dobbelt op portion, så du kan gemme lidt i fryseren, til andre dage hvor du craver efter noget sødt...
Ingredienser
BUND:
- 50 gr. gulerod
- 150 gr. usvovlede abrikoser
- 50 gr. mandler
- 50 gr. valnødder
- 1 spsk. kokosolie
- 1 tsk. kanel
- 1 tsk. kardemomme
- ½ tsk. ingefærpulver
- Knivspids muskat
- 1 spsk. kokosfibre
IS:
- 50 gr. cashewnødder
- 1 dl. kokosmælk (den fede del)
- 1-2 spsk. fibersirup (smag hvor sød du gerne vil have isen)
- 1 tsk. vaniljepulver
- 2 spsk. smeltet kokosolie

Sådan gør du
- Læg cashewnødderne i blød dagen inden du vil lave kagen
- Kør alle ingredienser til bunden i foodprocessor – vent med at tilsætte nødderne til sidst, da dejen gerne må være lidt crunchy
- Tryk dejen ud i en form beklædt med bagepapir og sæt på køl
- Blend de udblødte cashewnødder med alle de andre ingredienser til isen
- Hæld den flydende is-masse over bunden og sæt kagen i fryseren til isen er helt frossen
- Is-lagkagen bør tages op af fryseren lidt tid før den skal spises
- Pynt evt. kagen med smeltet chokolade inden servering