Sommetider nyder jeg at starte dagen med pandekager…. Det giver en dejlig mæthed i lang tid, og samtidig kan man få sneget noget grønt ind. Super nem morgenmad, frokost eller madpakke, som er hurtig og nem at forberede. Jeg har her rullet pandekagerne med cashewsmør og feld salat. Men du kan sagtens være kreativ med andre ting 🙂 Mængden er til en hel bageplade, men du kan selvfølgelig også vælge at stege dem på panden.
Ingredienser
- · 6 stk. æg
- · 2 håndfulde spinat – (jeg brugte løs frosne spinatblade)
- · Ca. ½ moden banan
- · Kardemomme · Vaniljepulver
- · 1 spsk. HUSK
Sådan gør du
- Blend alle ingredienser sammen
- Hæld blandingen ud på en bageplade med bagepapir – sørg for at blandingen er godt fordelt. Bag den i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min. – hold øje med den undervejs
- Klip pandekagen ud i 2 eller 3 baner…
- Og rul evt. med nøddesmør, tahin og grønt.
