Tel: 4816 1213
  • Velkommen
  • Produkter 
    • Produktoversigt
    • Produktbehov
  • Blog
  • Feel Good 
    • Book en tid
    • Ha' det godt
  • Natur Energi 
    • Om os
    • Nyhedsbrev
    • Solaray
    • KAL
    • Facebook
    • Instagram
    • Find forhandler
    • Persondata
    • Om Cookies
  • …  
    • Velkommen
    • Produkter 
      • Produktoversigt
      • Produktbehov
    • Blog
    • Feel Good 
      • Book en tid
      • Ha' det godt
    • Natur Energi 
      • Om os
      • Nyhedsbrev
      • Solaray
      • KAL
      • Facebook
      • Instagram
      • Find forhandler
      • Persondata
      • Om Cookies
Tel: 4816 1213
  • Velkommen
  • Produkter 
    • Produktoversigt
    • Produktbehov
  • Blog
  • Feel Good 
    • Book en tid
    • Ha' det godt
  • Natur Energi 
    • Om os
    • Nyhedsbrev
    • Solaray
    • KAL
    • Facebook
    • Instagram
    • Find forhandler
    • Persondata
    • Om Cookies
  • …  
    • Velkommen
    • Produkter 
      • Produktoversigt
      • Produktbehov
    • Blog
    • Feel Good 
      • Book en tid
      • Ha' det godt
    • Natur Energi 
      • Om os
      • Nyhedsbrev
      • Solaray
      • KAL
      • Facebook
      • Instagram
      • Find forhandler
      • Persondata
      • Om Cookies

Vegansk blomkåls-/ kartoffelsalat

Kærlig hilsen Grøntsagsnørderne

Dressingen som er brugt her, kan du sagtens anvende til alt mulig andet grønt.

Smager også super godt som dip til bagte grøntsager 🙂

Ingredienser

  • 1 stk. blomkålshoved (eller 1 kg. nye kartofler, som er brugt her)
  • 1 bundt asparges
  • 1-2 håndfuld frisk pillede ærter

Dressing

  • ½ dl. olivenolie
  • 1 dl. plantefløde 
  • ½ løg
  • 2-3 tsk. kapers
  • Saften fra ½ citron
  • 1 stor håndfuld dild
  • Salt og peber
  • Evt. en smule vand hvis du synes den er for tyk

Sådan gør du

  • Rengør blomkål og skær i små buketter (eller kog kartoflerne og lad dem køle af)
  • Overhæld asparges med kogt vand og skær dem efterfølgende i små stykker
  • Pil ærter ud af bælgen
  • Blend alle ingredienser til dressingen og vend grøntsagerne i
  • Pynt evt. med frisk dild inden servering

Velbekomme :)

Previous
Vigtige råstoffer
Next
Raw-gulerods-islagkage
 Return to site
All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK