Dressingen som er brugt her, kan du sagtens anvende til alt mulig andet grønt.
Smager også super godt som dip til bagte grøntsager 🙂
Ingredienser
- 1 stk. blomkålshoved (eller 1 kg. nye kartofler, som er brugt her)
- 1 bundt asparges
- 1-2 håndfuld frisk pillede ærter
Dressing
- ½ dl. olivenolie
- 1 dl. plantefløde
- ½ løg
- 2-3 tsk. kapers
- Saften fra ½ citron
- 1 stor håndfuld dild
- Salt og peber
- Evt. en smule vand hvis du synes den er for tyk

Sådan gør du
- Rengør blomkål og skær i små buketter (eller kog kartoflerne og lad dem køle af)
- Overhæld asparges med kogt vand og skær dem efterfølgende i små stykker
- Pil ærter ud af bælgen
- Blend alle ingredienser til dressingen og vend grøntsagerne i
- Pynt evt. med frisk dild inden servering
Velbekomme :)